Post by mimaleterva on Feb 19, 2022 14:03:42 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Trasę skończyłem, ale w końcu miałem problem z parkowaniem. Nawet jeśli zaparkuję perfekcyjnie, to ciągle mówi "parkuj" perfekcyjnie. Nie rozumiem, jaki rodzaj parkowania chce od nas ta gra. Ale to jest cholernie irytujące, wystarczy to naprawić, a gra będzie dobra.
Nie parkuje po dotarciu do celu, a także na wyjeździe 😒😒
Super
Bus Simulator : Ultimate Simulation oshh
Ta gra jest do bani po prostu nie da sie w nia grac jak jedziesz do sie tak zacina ze sie nie da grac prosze naprawcie ten wwtedy w moja opinia bedzie wiec
NERF Epic Pranks! แอ็กชัน odi
Tu taka sama ocena jak w symulatorze ciężarówek 2018 bo tylko jedna trasa
Pls napraw błąd, tak jak wiesz, marnowanie czasu, wiesz dlaczego? nie parkują!. jestem tak rozczarowany. dlatego daję ci 1 gwiazdkę, mam nadzieję, że naprawisz ten błąd Niektórzy ludzie marnują czas na tę grę."/
wyjazd jest fajny ..... ale kończąc podróż, zaparkujesz najlepszy park na świecie, nadal powie, że nie zaparkowałeś dobrze. musisz nad tym popracować, aby zdobyć pięć gwiazdek. gra jest naprawdę fajna, w którą każdy chciałby zagrać
Dałem 4 gwiazdki bo wszystko jest SUPER, tylko zarabianie pieniędzy jest ciężkie
Dziwna kierownica raczej to będzie kierownica bo tak jest łatwiej i parkowałem w tym jednym miejscu ponad 10 min i nie działało, też denerwuje sygnalizacja świetlna zielone przez 3 sekundy potem BOOM to czerwone światło nie wiadomo skąd i powinna być pomarańcza lub ostrzeżenie
Kiedy uruchamiam go po raz pierwszy, naprawdę mi się podoba....Po tym, kiedy ponownie go uruchomię (Opcja START) znika....Dlaczego?
Podobała mi się gra. Ale jak widzę z innymi graczami, jest błąd w dotarciu na stację. Spróbowałem jeszcze raz, ale pasażerowie nadal nie wysiadają. Próbowałem go idealnie zaparkować, ale to nie działa. Nie mogę nic z tym zrobić, więc odinstaluję. mam nadzieję, że to naprawisz.
公交车模拟器 : Ultimate 模擬 pxj
Grafika jest dobra, ale chcę bardziej realistyczną.
Uwielbiam to, ale kiedy zaparkujesz, nie odbierze ludzi i mówi, że parkujesz i zrobiłem wszystko?
Ta gra jest całkowicie polecana. To jedna z najlepszych gier, w jakie grałem w Googe Play i jest również dostępna w App Store. Jest tylko kilka kluczowych błędów, które odkryłem podczas mojej gry w grze: - AI innych pojazdów nie jest tak dobre. Zwykle krążą po okolicy, gdzie chcą, i ledwo zatrzymują się dla ciebie, gdy jesteś blisko nich. - Parking z busem startowym, na końcu. (Jest poprawka, gdy uważasz, że dobrze zaparkowałeś, zapisz i wyjdź, wróć później).
kiedy znajdziesz w grze Polskę, wyczuwam dyskryminację w twojej grze, inne kraje to Czechy, Ukraina, Niemcy, odpowiedz czy Polska kiedykolwiek zostanie dodana
Gra jest niesamowita. Kiedy idę odebrać ludzi, pojawia się błąd. Nie wchodzą do autobusu. Muszę całkowicie wyjść z gry, a potem wrócić, a oni zdają sobie sprawę, że tam jestem i zaczynają wchodzić. Kiedy dojeżdżam do celu, działa dobrze. Czy możesz to naprawić, proszę? Nie chciałbym odinstalować aplikacji z tego jednego powodu. Ale jest to ważne, ponieważ jestem przyciśnięty, ponieważ to nie działa. Proszę?
Właśnie zaktualizowałem grę i teraz nawet się nie uruchamia, nie jest to dziwne... Powinieneś potrzebować dużo pracy nad wydajnością gry
Grafika była świetna, ale po długich minutach jazdy i dotarciu do celu pasażerowie nie wyjdą z autobusu, mimo że autobus zaparkowałeś idealnie. Rozwiąż problem.
Ogólnie gra fajna ale moim zdaniem jest płacisz, żeby wygrać, ponieważ dużo kosztuje to, że kosztuje się strasznie mało dlatego może 3.
Nie można zaparkować w miejscu docelowym
Rra fajna ale bo 2 trasie się zacieła i mam czarny ekran
Ta gra jest w porządku. Ma potencjał, naprawdę podobała mi się ta gra. ALE... Ma wiele błędów, które należy naprawić. - Proszę naprawić pensję ze wskaźnika biletów. Kiedy otrzymuję więcej niż 1,9k$, wskaźnik resetuje się do 1,1$. Nie mogę dostać więcej niż 2k$ pensji z moich wycieczek! - Powinieneś ulepszyć swoją sztuczną inteligencję do wyższego poziomu. Samochody mogą natychmiast zatrzymać się na autostradach, a ciężarówki sztucznie skręcają na zakrętach. Mogę wysłać Ci pełną listę błędów na Twój e-mail, ale proszę - napraw je!
coś tak
Czułość kierownicy jest „ustalona” na pewnym poziomie, którego nie można regulować, w przeciwieństwie do Truck Simulator, który ma więcej opcji jazdy… jeśli chodzi o tracker GPS, jeśli nie ustawisz siedzenia w niższej pozycji, nie zobaczysz rzecz. Lusterko boczne kierowcy jest przymocowane w miejscu, w którym nie widać za sobą podczas cofania lub zmiany kąta kamery, a lusterko wsteczne nie jest dostępne!
Wszystko jest dobrze, ale nie mogłem zaparkować autobusu?
Bus Simulator : Ultimate จำลองสถานการณ์ rcz
Żeby kupić nowy autokar i odblokować inne miasto trzeba grać, żeby zarobić, bo do odblokowania się bardzo mało.
Napraw idealny parking. Nie możemy nawet przejść przez pierwszą misję, chyba że zaparkujemy autobus. Autobus po prostu siedzący w „idealnej” pozycji, pełen pasażerów. Zatrudniłem kierowcę i nadal utknąłem. Nie można iść do przodu bez idealnego parkowania. Napraw sygnalizację świetlną z czerwonej na zieloną. Potrzebne jest żółte światło. Autobus nie powinien skręcać po całej drodze za dotknięciem przycisku. Napraw wszystko. Ta gra byłaby najlepszym symulatorem, gdybyś słuchał wielu skarg.
dobra gra. jedyne, co chcę, żebyście dodali, to to, jak zdobyć rzeczy w swoim biurze, tak jak ostateczny symulator ciężarówki
Gra spoko ale czeba poprawiać kierowanie i kamerkę żeby była ruchoma a nie dzięki drybowi na kamerze ale gra jest spoko
na początku jest ok a potem mapa się ucieła i nie można dalej jechać
VOLVO GRA
Żyroskop zbyt wrażliwy, czy próbowałeś, zanim zrealizowałeś grę. 4 różne urządzenia to samo powoduje, że nie ma sposobu, aby utrzymać pojazd na pasie tak dorosłym, jak dzieci mogą to zrobić. Czułość żyroskopowa powinna dodać do gry. Edycja: jak rozładować pasażerów pod koniec podróży? Trudno to rozgryźć
To fajnie gra bo nóż na jeżdić aùtotarami starymi i nowiny i fajnie są mapy świata 😎🚌
Czemu nie da się sprzedać autokaru i nie ma ich na giełdzie!!!!!!!
Słabe po zatrudnieniu pracownika nie osiągnięcia nic zrobić
Super grafika gry op po dotarciu do stacji Uwielbiam praking green area
Dałbym sobie stworzyć twórcy naprawili błąd który uniemożliwia granie.Ten błąd polega na tym, że gdy chcesz rozpocząć nowy ekran, ale chcę zacząć grać od 10 minut tak samo, jak trasą jeździć. Proszę naprawić błąd przez dziesięć błędów nie da się grać.
fajna gra super autobusy jedynie ciągle wpychają sie do mnie inne autobusy ale gra super
Gra jest hiszpania ja takie Lubie
Wydanie w parkingu w miejscu docelowym. Nie można zaparkować
Bus Simulator : Ultimate Симулационни jew
Taka sobie...
Wszystko pięknie, tylko Polski nie ma. Szkody. Irytują również reklamy. Poza tym polecam. Wyświetlono fanom autobusów.
Pasażerowie widzą, że ograniczenie prędkości wynosi 120 ton, nie rób autobusu z większym ograniczeniem prędkości niż 120. Dodaj nowy autobus sypialny Dodaj nowe kolory błyskawicą autobusu Dodaj nowe mapy ze świetną grafiką Uwielbiam grać w tę grę, ale ile powinienem graj na tych samych trasach, więc chłopaki plzzz grafika n autobus jest dobry, ale potrzebujemy więcej dobrej trasy n potrzebujemy autobusu sypialnego i autobusu półsypialnego ac / non ac dodaj ne jedzenie i stację benzynową spraw, aby autobus wyglądał realnie n sexy dodaj nowe rzeczy chcę tylko powiedzieć to dlatego, że #kochamgraniewtymgamie
Wszystko jest dobrze, ale po pełnej jeździe, kiedy zaparkujesz autobus na przystanku autobusowym, autobus nie zaparkował. To zbyt obrzydliwe. Musisz to naprawić i sprawdzić każdą recenzję.
Wspaniała gra, czekam tylko na VDL i Solarisa Vanceze lub interurbino
Gra jest epicka. Nic się nie zacina a pensje są bardzo duże. Autokary jakby wyglądały jakby były wzięte z życia. Serdecznie polecam
Nie można ponownie zalogować się poprawnie. Cieszyła się tą grą i przez pomyłkę mój młodszy brat usunął ją, więc ponownie instaluję i odzyskałem identyfikator, ale nieodpowiednio moje trasy i autobusy, które kupiłem, zniknęły.
Wsumie nie taka zła trochę grafikę poprawiać i będzie na 5⭐
Bardzo dobra gra, ta gra jest tak fajna, ale ich problem polega na tym, że gra jest tak opóźniona
Bardzo fajna gra, ale są w niej pewne błędy.