(Android/iOS) Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! apkrāptu kodu neierobežots kristāli
Mar 13, 2022 7:03:05 GMT 7
Post by otredumheku on Mar 13, 2022 7:03:05 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu neierobežots kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir patiešām visvairāk radoša es esmu redzējis, salīdzinot ar pārējo android spēles Google Play. Viens no maniem top 5.
Nebija ļoti iespaidu. Nometnē ir gandrīz neiespējami iekļūt. Kontrole ir slikta.Grafika ir laba, bet manam Google Pixel 3 ir slikta izšķirtspēja. Nav daudz vērts 3,21 USD.
Sākotnēji redzējis šo gadus atpakaļ, YouTube un vēlējās, lai to atskaņotu. Bet nekad got iespēja. Atrasts to šeit un nolēma, lai lejupielādētu to (spēlēja Jason spēli un mīlēja to pārāk), tas ir lielisks laiks KILLER! (Joks .. haha ...) Bet jā, mīlestība spēli 👍🏻👍🏻
Tā ir jautra spēle, ko spēlēt diezgan izaicinoši
Visu laiku labākā šausmu mīklu spēle!
Slayaway Camp: Free 2 Slay 解謎 cfex
Labākais. Spēle. Kādreiz.
Nevaru saprast, kā atjaunot iepriekšējos pirkumus un progresu.
Šī spēle ir absolūti pārsteidzoša, un es ļoti iesaku jums to iegūt. Jūs patiešām varat pateikt, ka šajā spēlē ir īsts radošums un domas. Es mīlēju katru sekundi. Spēle ir 80. gadu slashers viltojums, un katrs līmenis ir izveidots VHS formātā. Varoņi ir burvīgi un dīvainā veidā arī nāves ainas. Ja esat šausmu fans un jums patīk mīklas, ļoti iesaku!! Cena ir tā vērta!👍
Tas patiesībā ir patiešām ĻOTI labs. Es ļoti ieteiktu, ja jums ir labas mīklas spēles.
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! Hádanky yvn
Pazaudēju visus savus datus
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! Παιχνίδια παζλ ybg
Jautri, taču S9 tas avarē pēc dažām minūtēm.
Jautra spēle un klasisks 80. gadu slasher šausmu atgriešanās. Puzles nebija pārāk vieglas, bet ne pārāk neskaidras, un lika man justies gudrai, lai tās atrisinātu. Vienīgā izvēle ir Slayaway Camp 4 pēdējā aina. Instrukcijās ir teikts, ka pēdējo upuri jāiebiedē lentzāģī, kā rezultātā man bija jāmaksā 100 monētas, lai redzētu aprakstu, kas man parādīja, ka es to izdarīju pareizi: jums vienkārši ir Uzbrūk viņam kā parastam nogalinājumam, viņš automātiski nesaskaras ar citiem apdraudējumiem. Tieši tā.
Spēle ir jautra, un tā ir lieliska laika slepkava, ja jums ir garlaicīgi
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! معمایی yxu
Es Gonna Say Tā ir kā Puzzle sajaukts ar 80s šausmu filmas, piemēram, piektdiena 13 un citas Tāpēc es domāju, ka šis spēle ir kā jums ir meklēt, kuram ceļš ir pareizais ceļš, un es mīlu Graphics BTW, jo tās Feel Like Mēs skatīšanās filmu VHS ☺😎
Grafika ir histēriska, un dažas mīklas liek aizdomāties bez pārāk smagas. Tā ir ļoti patīkama kombinācija.
Spēle avarē 6. sižetā no 10, kad es noklikšķinu uz attīt atpakaļ Ierīce: Xiaomi MiPad 1 SOC: Nvidia tegra k1
Kāpēc vēlaties piekļūt maniem kontaktiem? Pazūdi!
Liek aizdomāties, bet saglabā interesi ar šausmu gaisotni un tēmu, lieliska spēle
Es neesmu pārliecināts, vai man ir jāsmejas, spēlējot šo spēli, bet es smejos! Lieliski jautri, izaicinoši un ļoti asiņaini! Ir daudz ko piedāvāt pat rūdītiem prātniekiem. Ļoti iesaku! 10/10
Man patīk šī spēle, tā ir satriecoša labākā šausmu mīklu spēle, kuras pamatā ir klasiskās šausmu filmas
ir forši
Jautri iesaistoties un grūti pietiekami, lai būtu izaicinājums. Izmēģiniet un baudīt
Laba spēle nodrošina lielisku super jautru spēli, kuras vērtība ir 3 USD
Jauka spēle, bet laika gaitā kļūst garlaicīga, tāpēc IDK 😂
Lieliski piemērots PMT dusmu atbrīvošanai! 👍😠
Tā ir smieklīga un jautra laika slepkavas puzzle spēle, kas ir pilna ar 80. gadu šausmu filmām un klišejām! Ko vēl var vēlēties?? Es vēlētos, lai katram no iegādājamajiem varoņiem būtu unikālas spējas, kas ietekmē līmeni.
Run Race 3D Спортске hfz
Šī spēle ir diezgan laba, mīklas ir pienācīgas, animācija ir laba, un humors, lai arī tumšs, ir diezgan smieklīgs.
Tas ir patiešām jautri, bet es neskatījos uz citām atsauksmēm, un es saņēmu bez maksas ar spēles piespēli, tas nav biedējoši, bet citiem cilvēkiem, kuri domā, ka tas ir slikti, vienkārši iegūstiet spēles piespēli.
Lūdzu, labojiet sasniegumus!
Jūs, puiši, izdarījāt alott.more labāk uz f13 tpg daudzas skaņas tika atkārtoti izmantotas jūsu f13 spēlei, bet tas ir jūsu first.game ect ect
Patīkama spēle! Liek aizdomāties, skaists izskats un gudra ideja
Laba spēle, taču tajā ir vardarbība un asas. To var izslēgt, taču tas vienkārši atņem visu jautrību, ko sniedz kapāt un slīpsvītra šausmu mīklu spēle. Puzles kļūst grūtākas, taču tās var izlaist, maksājot monētas. Labs laiks un noteikti ir vērts izmēģināt, ja aizraujas ar šausmu spēlēm.
Ļoti patīk šī spēle👍 Tikai viena lieta: tā aizņem daudz akumulatora 🔋 Un ielādes ekrāns dažreiz var būt nemierīgs
Šī spēle ir satriecoša. Puzles ir izaicinošas, bet jautras. Atslēdzamie elementi liek jums atgriezties. Vislabākā daļa ir vislielākā cieņa pret šausmu filmām. Lieliska izklaide!
Labi
MĪLU šo spēli! Ļoti atkarību izraisošs un nometīgs. Tāpat kā Minecraft piedzima bērniņš ar 80. gadu šausmu filmām!Burtiski fantastiski, tāpat kā daudzi cilvēki, es redzēju, ka Markiplier spēlē šo spēli, un man tas šķita jautri, es to spēlēju kopš tā laika un tikai tagad nolēmu piešķirt tam vērtējumu, taču, lai tas būtu īss, bez reklāmām, daudz jautrības un lieku jums. jūtos ļoti gudrs, kad izdodas atrisināt mīklas.
Nu labi
Tā ir viena no labākajām mīklu spēlēm, ko esmu spēlējis ilgu laiku, es noteikti šo atcerēšos
Ļoti labi padarīts. Spēle ir jautra un viegli spēlējama. Grūtības pieaug labā tempā.
Jautra slasher tēmu mīkla.
Nē
būtu iedevis pieci, bet piespiedu mani novērtēt tik -1
Šī spēle ir patiešām jautra, kad jūs patiešām sākat spēlēt. tas ir brīnišķīgs. grafika ir laba, vadība ir laba, šī spēle ir ideāla.
Nekad nav dotas pilnas 5 zvaigznes. Iegādājos šo spēli kādu laiku atpakaļ un ne reizi neesmu to nožēlojis. Tikai apakšējā puse gaida jaunas mīklas, taču vienmēr ir vērts gaidīt. ES mīlu šo spēli
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! Παιχνίδια παζλ ybg
Vēlos, lai katra spēle būtu šāda. Puzles slīdnis ar šausmu tēmu! Ne visam ir jābūt tikai koka klucīšiem, cilvēkiem. Vēlos, lai būtu vairāk šādu un piektdienas 13. datuma katrā iedomājamā šausmu tēmā.
Spēle ir laba, bet kāpēc jums ir nepieciešama piekļuve maniem kontaktiem? Tika parādīta atļauja maniem kontaktiem. Atbrīvojieties no tā, un jūs iegūsit papildu zvaigzni ... jo tas ir diezgan rāpojoši!
Super atkarību izraisoša un jautra puzzle spēle. Tu spēlēsi līdz pašām beigām. Ļoti vienkāršas vadības ierīces ar foršu spēles mehāniku. Man tas patika un nevarēju beigt spēlēt. Jums patiks arī piektdiena, 13. slepkava.
Vienkārši vajag arī mazliet vairāk. Tomēr joprojām jautri